Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altın yükselişini devam ettiriyor

Düzenleyen:
Altın yükselişini devam ettiriyor

Ekonomi Haberleri

Altın fiyatları yükselişini devam ettiriyor... Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yatay seyirle 137,00 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, son 15 gündür etkili olan yükseliş eğilimini devam ettirerek 137 liranın üzerini gördü. Çeyrek altın 225 liraya yükseldi. Altının gram fiyatı, önceki gün açıklanan ABD Merkez Bankası'nın (Fed) tutanaklarının ardından, son 15 gündür etkili olan yükselişini hızlandırdı ve 137 liranın üzerini test etti.

9 KASIM'DAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYE
Doların tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkması ve altının ons fiyatındaki yüzde 1,5'lik artış, gram altının 9 Kasım'dan bu yana en yüksek seviyesi olan 137,5 lirayı görmesine neden oldu.

İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 225,00 lira, Cumhuriyet altını 916,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre değişim göstermeyerek 137,00 liradan işlem gördü.

İstanbul Kapalıçarşı'da alınıp satılan altın türlerinin, önceki ve bugün itibarıyla kapanış fiyatları (TL) şöyle:

Altın yükselişini devam ettiriyor

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...