İstanbul TEM'de feci kaza!

Düzenleyen:
İstanbul TEM'de feci kaza!

GÜNDEM Haberleri

TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkiinde 9 TIR'ın karıştığı kaza nedeniyle yol Edirne istikametinde trafiğe kapandı. Kaza nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı. Kapanan yol bir saat süren çalışmanın ardından yeniden trafiğe açıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden kazayla ilgili yapılan açıklamada, "Sabah saat 08.30 sıralarında TEM Otoyolu Bahçeşehir mevkiinde 2 TIR kaza yaptı. Kazadan sonra ilk belirlemelere göre 7 TIR daha kazaya karışarak yolu kapattı. Bölgeye vinç, çekici ve itfaiye araçları sevk edildi.

YOL YENİDEN AÇILDI
Kazanın ardından Edirne istikametine trafiğe kapanan yol, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentte  akşamdan bu yana süren kar yağışı nedeniyle TEM otoyolu Bahçeşehir mevkisinde 9  tır kayarak kazaya neden oldu. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun Edirne istikameti  trafiğe kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kazaya karışan tırların kurtarılması  için ters yönden girerek bariyerleri kesti. Ekipler, araçları yol kenarına çekip  trafik akışını sağladı. 
Bu arada, akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle  E-5 ve TEM otoyollarında 52 trafik kazası meydana geldi. Şehir içinde ve çevre yollarında özellikle kar lastiği kullanmayan  araçlar, kazalara ve trafikte yoğunluğa neden oldu. Belediye ekipleri, yoğun trafik olan bölgelere mazot ve benzin  tankerleri göndererek ihtiyacı olan vatandaşlara dağıttı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...