Kar yağışı ne kadar sürecek? (İSTANBUL KAR)

Düzenleyen:
Kar yağışı ne kadar sürecek? (İSTANBUL KAR)

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da beklenen kar yağışı dün akşam saatlerinde başladı. Gece de etkisini arttıran yağış sebebiyle araçlar mahsur kaldı. Meteorolojiden alınan bilgilere göre kar çarşambaya kadar devam edecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi,karyağışının, Çatalca, Büyükçekmece, Silivri, Arnavutköy, Beylikdüzü, Başakşehir ve Esenyurt çevresinde kar fırtınası şeklinde etkili olduğunu bildirdi.

AKOM'dan yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'a Balkanlar üzerinden gelen kar yağışı ve soğuk havanın özellikle Avrupa yakasında etkili olduğu belirtildi.

ÇARŞAMBA'YA KADAR DEVAM EDECEK

Dün iş çıkışı aniden bastıran şiddetli kar yağışının çarşamba gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından dün akşam saatlerinde başlayan karyağışı gecede yoğun şekilde devam etti. Karayolları ekiplerine ait araçlar herhangi bir olumsuzluğa karşı kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına bıraktığı görüldü. Kar lastiği ya da zinciri olmayan sürücüler yolda kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...