Sökülen ağaçların yerine 300 ağaç dikildi

/ Kaynak: İHA
Sökülen ağaçların yerine 300 ağaç dikildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Büyükçekmece Belediye Başkanı, İSKİ'nin Biyolojik Arıtma Tesisi İnşaat alanında zarar göreceğini fark ederek söktürdüğü fidanların yerine 300 fidan diktirdi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İSKİ'nin Biyolojik Arıtma Tesisi İnşaat alanında zarar göreceğini fark ettiği 300 fidanı teker teker söktürerek başka alanlara diktirmişti. Ardından İnşaat çalışmalarının tamamlanmasından sonra İSKİ'nin yüklenici müteahhidine sökülen ağaçların yerine yeniden 300 fidan diktiren Başkan Akgün, bu çalışmadan en karlı çıkanın Büyükçekmece halkı olduğunu söyledi. nbsp;Ağacın çevresel faktör bakımından ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akgün, "Arıtma tesisinde ki çalışmaları çevre koruma ve kontrol müdürlüğümüz, ilk gününden itibaren takip etmekteydi. Yapılan çalışmaları çevresel etken bakımından çok iyi yöneten çevre koruma ve kontrol müdürlüğümüzün bu gayreti sayesinde ilçemize 300 ağaç daha kazındırmış olduk. İlçe genelinde bu tür çalışmalar yaparken öncelikle yeşile zarar verilmemesine önem veriyoruz" dedi. nbsp;Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün öncülüğünde zaman zaman ilçe genelindeki işletmelere yönelik çevresel bilinçlendirme seminerleri düzenlediklerini anlatan Başkan Akgün, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: nbsp;"Her zaman daha yeşil bir Büyükçekmece için durmadan çalışmaktayız. İlçemizdeki işletmelerimizi toplayarak çevrelerini ağaçlandırmalarını ve ağacın çevre kirliliğini önlemede ki yerini izah ediyoruz."
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...