Erdoğan'dan MKYK öncesi özel görüşme

/ Kaynak: CHA
Erdoğan'dan MKYK öncesi özel görüşme

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Başbakan Erdoğan'ın 100.'sü yapılacak olan AK Parti MKYK toplantısı öncesi Haliç Kongre Merkezi'nde özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), 100. toplantısını İstanbul'da yapacak. İçişleri Bakanı Muammer Güler, Taksim olaylarının toplantıda gündeme geleceğini söyledi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda bugün hareketli saatler yaşanıyor. Başbakan Erdoğan'ın başkanlık edeceği MKYK toplantısı il başkanlığında yapacak. Üyelerin ve Erdoğan'ın gelişi öncesi bina çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Toplantının saat 14.00'da başlaması bekleniyor. Toplantı için il binasına gelen İçişleri Bakanı Muammer Güler, toplantıda Taksim olaylarının gündeme geleceğini ifade etti. Diğer üyeler ise, gerekli açıklamanın toplantının ardından yapılacağını belirtti. Bu arada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise, toplantı öncesi Haliç Kongre Merkezi'ne geçerek burada özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...