Adapazarı'nda satırlı kavga, 1 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Adapazarı'nda satırlı kavga, 1 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde çıkan kavgada bir kişi satırla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Adapazarı ilçesi Çamyolu Mahallesi'nde M.K., babası M.K. ve amcası F.K., husumetli oldukları Hüseyin Saat ile yolda yürürken karşılaştı. Hüseyin Saat, 3 şahıs ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce 3 şahıstan biri, yanında bulunan satırla Hüseyin Saat’e vurdu. Vücudunun çeşitli yerlerinden darbe alan Saat ağır şekilde yaralanırken, 3 şahıs olay yerinden kaçtı. Durumu gören vatandaşlar hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Hüseyin Saat’in olay yerinde öldüğünü belirledi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, olayın faili şahısları kıskıvrak yakaladı. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...