Son dakika: Ankara'da yarın okullar tatil mi? (Ankara kar tatili)

Düzenleyen:
Son dakika: Ankara'da yarın okullar tatil mi? (Ankara kar tatili)

YAŞAM Haberleri

Son dakika: Ankara'da okullar tatil mi? sorusu cevap buldu. Ankara Valiliği tarafından pazartesi günü için kar tatili açıklaması yapıldı mı? Etkisini artırarak sürdüren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Belediye ekiplerinin yoğun kar mesaisi ile ana yollar açıldı ve trafik akışının normal seyrinde devam etmesi sağlandı. Yoğun kar yağışı ile soğuk hava ve buzlanmanın etkili olduğu Ankara'da 9 Ocak Pazartesi günü de kar yağacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, 9 Ocak Pazartesi günü Ankara'da en düşük hava sıcaklığı eksi 6, en yüksek hava sıcaklığı ise eksi 3 derece olacak.

Son dakika haberi: ''Ankara'da yarın okullar tatil mi?'' Binlerce öğrenci bu sorunun cevabını arıyor. Kar yağışının ardından bir çok ilde okulların tatil edildiği haberleri art arda geldi. Peki Ankara'da okullar tatil mi? Meteoroloji Genel müdürlüğü türkiye genelinde yarın kar yağışının etkisini artıracağı uyarısında bulundu. Vatandaşların soğuk hava koşulları ve kar yağışına karşı tedbirli olmaları çağrısında bulunan yetkililer şu açıklamaya yer verdi; "Yapılan son değerlendirmelere göre; balkanlar üzerinden gelen aşırı soğuk havayla birlikte bugün kuzeybatı kesimlerde, Cumartesi gününden itibaren Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Batı Akdeniz’de mevsim normallerinin 10-15 derece altında hava sıcaklıkları beklenmektedir. Hafta ortasına kadar etkili olması beklenen aşırı soğuk havayla birlikte meydana gelebilecek buzlanma, don, sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Ankara'da okulların tatil edilip edilmediği merak konusu oldu. Ankara'da 9 Ocakta eğitim öğretime ara verilmedi. Ankara Valisi Ercan Topaca sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

ANKARA VALİSİ OKULLARIN TATİL OLMADIĞINI AÇIKLADI

Açıklamada; Meteorolojik verilere göre, Ankara'da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler.

Son dakika: Ankara'da yarın okullar tatil mi? (Ankara kar tatili)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...