Gökhan Töre, 'Beşiktaş'a transfer olabilirim'

/ Kaynak: AA
Gökhan Töre, 'Beşiktaş'a transfer olabilirim'

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Gökhan Töre, Rusya'da mukavelesinin devam ettiğini, transfer diye bir şeyin olmadığını söyledi.

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını belirterek, ''Beşiktaş ile de anlaşma olabilir'' dedi. nbsp;Almanya'dan İstanbul'a gelen Gökhan Töre, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin Beşiktaş'a transferiyle ilgili sorularına cevap vermek istemediğini ifade etti. nbsp;Milli futbolcu, tatil için istanbul'a geldiğini belirterek, ''Rusya'daki kulübüm Rubin Kazan ile 3 yıl daha mukavelem var. Henüz netleşen bir şey yok. Netleşince siz zaten benden önce bilirsiniz'' diye konuştu. nbsp;Gökhan Töre, ''Kariyerinize Türkiye'de devam etmek ister misiniz?'' şeklindeki soruya ''Niye olmasın. Ben her şeyin hayırlısı diyorum. Beşiktaş ile de anlaşma olabilir'' şeklinde cevap verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...