Deniz Seki 6 yıl hapis yatacak

Deniz Seki 6 yıl hapis yatacak

MAGAZİN Haberleri

Yargıtay, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 'uyuşturucu temin etmek' suçundan Deniz Seki'ye verdiği hapis cezasını onadı.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi, Seki'yi dinlemeye takılan "Sekiz taş, dört kuş" şifresiyle uyuşturucu istediği gerekçesiyle 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırmıştı. Yargıtay'ın verilen cezayı onamasıyla Deniz Seki'nin hapis yatacağı kesinleşti. Deniz Seki'nin avukatı Burak Başkale ise haberin gerçek olmadığını söyleyerek: "Hapis cezası haberi doğru değildir. Bu haberi yapan arkadaş, 'kısmi bozma ve onama' diye bir duyum almış, bunun üzerine haberi yazmış. Ben Yargıtay'ı aradım, böyle bir dosyanın çıkışının bile olmadığını öğrendim. Bu tür haberlere itibar edilmesin. Bu tür bir açıklama gerekirse biz yaparız zaten. Şu an kararı bekliyoruz, çıktığında açıklayacağız." dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...