Göstericiler Taksim'in tapusunu dağıttı

/ Kaynak: İHA
Göstericiler Taksim'in tapusunu dağıttı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul'da protestolarını sürdüren eylemciler, Taksim Meydanı'nın tapusunu dağıttı. Göstericiler, 'Taksim'i kazandık, şimdi de kendimizce tapularımızı yaptık' dedi.

İstanbul'da protestolarını sürdüren eylemciler, Taksim Meydanı'nın tapusunu dağıttı. Temsili tapuyu dağıtan göstericiler, "Taksim'i kazandık, şimdi de kendimizce tapularımızı yaptık" dedi. nbsp; nbsp;Taksim'de 12 gündür devam eden gösterilerde zaman zaman renkli görüntüler oluşuyor. İlerici Gençlik isimi bir grup, Taksim Meydanı'nın temsili tapusunu dağıttı. "Taksim'in tapusu çıktı. Taksim artık çapulculara ait" diyerek temsili tapuyu dağıtan göstericiler, "Taksim Gezi Parkı'nı kazanmak için, yasakları kaldırmak için mücadele ettik. Bunu kazandık ve şimdi de kendimizce tapularımızı yaptık. Bu tapularla meydanların halkın olduğunu vurguluyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...