Savunmaya taze kan

Düzenleyen:
Savunmaya taze kan

TEKNOLOJİ Haberleri

Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirilen “Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programı’na (SAYP) Hacettepe Üniversitesi de dâhil oluyor. Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve savunma sanayiinin önde gelen 5 firması ile 13 Ocak’ta protokol ile imzalamaya hazırlanan Hacettepe Üniversitesi, bu alanda araştırmacı yetiştirecek.

Savunma Sanayii Müsteşarlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirilen “Savunma Sanayii için Araştırmacı Yetiştirme Programı’na (SAYP) Hacettepe Üniversitesi de dâhil oluyor. Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve savunma sanayiinin önde gelen 5 firması ile 13 Ocak’ta protokol ile imzalamaya hazırlanan Hacettepe Üniversitesi, bu alanda araştırmacı yetiştirecek. Programa bugüne kadar Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi dâhil olmuştu.

Sinem Erciyas 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...