Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Farklı bir hikâye ile geliyor

Düzenleyen:
Farklı bir hikâye ile geliyor

MAGAZİN Haberleri

Yapımcılığını Süreç filmin üstlendiği, başrollerini Canan Ergüder, Özge Gürel, Berk Cankat ve Mesut Akusta’nın paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” yakında Star TV’de başlayacak.

Yıldızların hayatlarını, aşklarını ve yaşadıkları zorluklarını anlatan, farklı bir hikâye ile ekranlara gelecek dizinin senaryosunu Pınar Bulut kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Yıldız Hülya Bilban oturuyor. Hem genç hem de tecrübeli oyuncuları kadrosunda toplayan Yıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan bir aşk hikâyesini anlatıyor. Aras, (Berk Cankat ) ülkenin sevgisini ve hayranlığını kazanmış bir pop yıldızıdır. Haziran’sa (Özge Gürel) ona umutsuzca âşık, şarkıcı olma hayalleri kuran sıradan bir mahalle kızı. Bir araya gelmeleri sadece hayaldir; aralarında şan, şöhret ve sınıf farkı gibi sayısız engel vardır. Ancak bir konserde, onca insan arasından Aras ve Haziran birbirlerini bulurlar. İşte o zaman anlarlar ki, aralarındaki asıl engel başkadır...

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...