Carlinhos, kulübü ile pazarlık yapıyor

/ Kaynak: CHA
Carlinhos, kulübü ile pazarlık yapıyor

SPOR Haberleri  / CHA

Galatasaray'ın transferinde büyük aşama kaydettiği iddia edilen Carlinhos'un, kulübü Fluminense ile alacakları konusunda pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın transferinde büyük aşama kaydettiği iddia edilen Brezilyalı Carlinhos'un, kulübü Fluminense ile alacakları konusunda pazarlık yaptığı ortaya çıktı. nbsp;Lig TV'nin haberine göre Galatasaray'ın transferinde büyük aşama kaydettiği Brezilyalı Carlinhos'un, kulübü Fluminense ile alacakları konusunda pazarlık yaptığı ortaya çıktı. Coritiba maçı sonrası kulübünde kalmak istediği yönünde açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcunun geçtiğimiz yıl hak ettiği alacaklarını peşin olarak tahsil edebilmek istediği öğrenildi. nbsp;Galatasaray yönetiminin futbolcuyu Taffarel'in çabalarıyla ikna ettiği, Fluminense kulübüyle ise detayları görüştüğü bildirildi. Carlinhos'un kulübüyle yaşadığı problemleri halletmesi halinde transferin hafta içinde açıklanması bekleniyor. nbsp;Melo için de görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetiminin Juventus'un vereceği yanıtı beklediği belirtiliyor. İtalyan kulübünün 5 milyon eurodan aşağı inmesi halinde, Ünal Aysal'ın görevlendirdiği isimlerin Juventus'la pazarlık ve imza için Torino'ya gitmesi bekleniyor. nbsp;Galatasaray yönetimi transferler konusunda girişimlerini sürdürürken, kadroda yer alan yabancıların çokluğu sıkıntı çıkarıyor. Chedjou'nun gelmesinden sonra kadrosundaki yabancı oyuncu sayısı 10'a çıkan sarı-kırmızılılarda, kontenjanın boşaltılması için görüşmelerin bu hafta içinde yapılması bekleniyor.Elmander ve Riera'nın kendilerine gelen teklifleri beğenmediği, Culio'nun ise takasta kullanılması ya da bonservisini bedelsiz olarak alacağı belirtiliyor.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...