Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan’dan kötü prova

Düzenleyen:
Aslan’dan kötü prova

SPOR Haberleri

Galatasaray, Suudi Arabistan’da yaptığı hazırlık maçında Ettifaq takımına 3-1 mağlup oldu.

Mücadeleye sarı-kırmızılılar Batuhan, Sabri, Semih, Hakan, Carole, De Jong, Selçuk, Josue, Sneijder, Bruma, Eren 11’i ile çıktı. G.Saray takımı ilk yarı boyunca rakibine üstünlük kurmakta zorlanırken yalnızca Bruma’nın bireysel çabasıyla pozisyon üretebildi. Arabistan temsilcisi 20’de Kanoo ile 1-0 öne geçti. Savunmanın arkasına sızan futbolcu kaleciyi de açıkta görünce aşırtma vuruşla topu ağlara yolladı. 25’te Jamaan durumu 2-0 yaptı. 55’teki De Jong’un attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 70’te Kuwaykibi farkı üçe çıkarırken, Bruma’nın 81’deki golü kuru bir teselli oldu: 3-1. 

Eren 41’de çıktı
Galatasaray’ın golcü futbolcusu Eren Derdiyok, dün geceki hazırlık maçında 42 dakika görev yaptı. Futbolcu ilk yarı tamamlanmadan yerini Kerem’e bıraktı.
Batuhan kalede
Galatasaray’da Muslera, Cenk ve Eray’ın sakat olması sebebiyle dünkü karşılaşmada kaleye Batuhan Şen geçti. 1999 doğumlu Batuhan gollere engel olamadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...