Murat Yılmaz İBB'de

/ Kaynak: CHA
Murat Yılmaz İBB'de

SPOR Haberleri  / CHA

PTT 1. Lig ekiplerinden İstanbul BBSK, geçtiğimiz sezon TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giyen Murat Yılmaz'ı 2 yıllığına renklerine k

PTT 1. Lig ekiplerinden İstanbul BBSK, geçtiğimiz sezon TKİ Tavşanlı Linyitspor forması giyen Murat Yılmaz'ı 2 yıllığına renklerine kattı. nbsp;Langa Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Murat Yılmaz kendisini 2 yıllığına turuncu- lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 1988 doğumlu olan forvet oyuncusu Murat Yılmaz, "Hedefi olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Bundan sonra turuncu-lacivertli renkler için elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi. nbsp;İstanbul BBSK Başkanı Çağatay Kalkancı ise, "Hocamızın raporu doğrultusunda Orhan Ak, Veysel Aksu ve Ferhat Çulcuoğlu'ndan sonra Murat Yılmaz'ı da kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur ve sezon sonunda hedefimize, ait olduğumuz lige çıkmanın mutluluğunu hep birlikte yaşarız." diye konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...