Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları Taksim'e yürüdü

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları Taksim'e yürüdü

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçeli taraftarlar, Gezi Parkı eylemine destek için Avrupa yakasına geçti. Burada Beşiktaşlı taraftarlarla buluşan taraftarlar, Taksim'e yürüyor.

Fenerbahçeli taraftarlar, Taksim Gezi Parkı eylemine destek için Avrupa yakasına geçti. Burada Beşiktaşlı taraftarlarla buluşan taraftarlar, Taksim'e doğru yürüyüşe geçti. nbsp;Kadıköy'deki Kabataş İskelesi'nde toplanan Fenerbahçeli gruplar, burada yaktıkları meşaleler ve attıkları sloganlar eşliğinde deniz motorlarıyla Kabataş'a geçti. Hareket öncesinde meşaleler yakan grup, burada bir süre slogan attı. Ardından taraftarlar iskeleye yanaşan motorlara gruplar halinde binerek Kabataş'a indi. Burada Beşiktaşlılarla buluşan Fenerbahçeli taraftarlar, gruplar halinde Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. İki takımın taraftarları Gezi Parkı'nda yapılan eyleme destek verecek.Gezi Parkı'ndaki eyleme destek olmak için yürüyen Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporlu taraftarlar, Taksim Meydanı'na gelişlerinde alkışlarla karşılandı. Taraftarlar ise çeşitli sloganlar atarak ellerindeki meşaleleri yaktı. Olaysız bir şekilde meydana giren 4 büyük takımın taraftarları, eylemlerine devam ediyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...