Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yahoo ismi tarih oluyor

Düzenleyen:
Yahoo ismi tarih oluyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yahoo büyük mali sıkıntılar içerisine girmiş ve hesap bilgilerini kötü niyetli kişilere kaptırmasıyla zor zamanlar geçirmişti.

Köklü şirketlerden biri olmasına karşın son zamanlarda büyük mali sıkıntılar içerisine giren ve hesap bilgilerini kötü niyetli kişilere kaptırmasıyla iyice zor zamanlar geçiren Yahoo, Verizon‘un şirketi satın almasıyla birlikte beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

CEO GÖREVİ BIRAKACAK
Verizon’un satın alımının ardından şimdiki CEO olan Marissa Mayer‘in CEO’luk görevini bırakacağı ifade edilirken yönetim kurulunun diğer üyelerinde de değişiklikler yapılacağı söyleniyor.

Mayer’in şirkette yeni bir görevde devam edeceği söylense de bu görevin ne olduğu henüz bilinmiyor.

Son zamanlarda skandallarla birlikte sıkça anılan Yahoo isminin tarihe karışacağı ve şirketin yeni isminin Altaba olacağı ifade ediliyor. Satın alımın ne zaman gerçekleşeceğiyle ilgili detaylar ise henüz belirsizliğini koruyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...