Şahan Gökbakar: Bu görüntülere az kaldı

Düzenleyen:
Şahan Gökbakar: Bu görüntülere az kaldı

MAGAZİN Haberleri

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4 filmini izlemeye gelen kalabalığın görüntüsünü paylaşıp "Bu görüntülere az kaldı" mesajı verdi.

Recep İvedik serisinin beşinci filmini kısa bir süre sonra vizyona sürmeye hazırlanan Şahan Gökbakar, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini filmi için hazırlıyor.

ŞUBAT AYINDA SEYİRCİYLE BULUŞACAK

Kendi oluşturduğu 'Recep İvedik' karakterini sinema perdesine taşımakla kariyerinde belki de en doğru adımı atan Şahan Gökbakar, gişe rekorları kıran filminin beşincisini şubat ayında seyircisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. Gişe başarısına bakıldığında Türk sinemasında en çok kazandıran film ünvanını elinde tutan Recep İvedik, Gökbakar'ın yüzünü güldürüyor

Şahan Gökbakar: Bu görüntülere az kaldı
"BU GÖRÜNTÜLERE AZ KALDI"

Rakip komedyenlerin filmlerine gişede fark atan Şahan Gökbakar, yeni filmi çıkmadan önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla rekorunu kırmak istediğini ortaya koydu. Recep İvedik 4 filmini izlemeye gelen kalabalığın görüntüsünü hesabından paylaşan Şahan Gökbakar, bu kareye "Unutulmaz anlardan biri, Recep İvedik 4 kuyruğu… Bu görüntülere çok az kaldı" notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...