Aatıf, F.Bahçe kampına döndü

Düzenleyen:
Aatıf, F.Bahçe kampına döndü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de, Trabzonspor'dan Mehmet Ekici transferi için takasta kullanılması planlanan Aatıf, Trabzonspor'da oynamak istememesi sonrasında Antalya kampına dahil edildi.

Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici transferinde takasta kullanmayı planladığı Aatif Chahechouhe sürpriz bir kararla sarı lacivertlilerin kampına dahil edildi.

EKİCİ ÇIKMAZI

Faslı yıldızın Trabzonspor'a gitmemekte diretmesi sonrası yönetimin kararıyla daha önce Antalya kampına çağrılmaması fakat karar değiştirilerek bugün ayağının tozuyla antrenmana çıkartılması, Aatif-Ekici takasının gerçekleşmeyeceği yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

VOLKAN GİTTİ, AATIF GELDİ

Diğer bir iddia da Volkan Şen'in sakatlığı sonrası Advocaat'ın talebi doğrultusunda pozisyon alternatiflerinin artırılması amacıyla Aatif Chahechouhe'nun kampa dahil edildiği yönünde.
Sarı lacivertli kulübün Mehmet Ekici transferinde şimdi nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...