Bursa'da eylemciler yol kapattı

/ Kaynak: İHA
Bursa'da eylemciler yol kapattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da Gezi Parkı olaylarını protesto eden kalabalık ellerine Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle şehir merkezine yürüdü, yol kapattı

Bursa'da, Taksim Gezi Parkı eylemi sebebiyle bir grup Atatürk Anıtı önünde toplandı. Kalabalık, hükümet aleyhine slogan attıktan sonra Atatürk Caddesi'ni kapatarak saatlerce eylem yaptı. Gezi Parkı olaylarını protesto eden kalabalık ellerine Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle şehir merkezine yürüdü. Atatürk Caddesi'nde Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık, hükümet aleyhine slogan attı. İlerleyen saatlerde kalabalık artınca Atatürk Caddesi ulaşıma kapandı. Eylem sebebiyle şehrin trafiği çileye döndü. Heykel Semti'ndeki Atatürk Anıtı önünde yapılan gösteri saat 19.30'da başladı. Saat 20.30 sıralarında kalabalığın sayısı daha da arttı. Bir süre sonra kalabalık grup, yolu trafiğe kapattı. Ellerinde Türk bayrakları ile gelen kalabalık çeşitli pankartlarla da hükümeti eleştirdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...