Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivassporlu Hayrettin dünyaevine girdi

/ Kaynak: İHA
Sivassporlu Hayrettin dünyaevine girdi

SPOR Haberleri  / İHA

Sivasspor'un takım kaptanlarından Hayrettin Yerlikaya Halenur Satışmış ile hayatını birleştirdi

Sivasspor'un takım kaptanlarından Hayrettin Yerlikayaevlendi. Yerlikaya'yı bu mutlu gününde Sivasspor'un eski ve yeni oyuncuları ile eski hocası Bülent Uygun yalnız bırakmadı. Hayrettin Yerlikaya Hisar Düğün Salonu'nda yapılan törenle Halenur Satışmış ile hayatını birleştirdi. Belediye Başkan vekili Orhan Demirok'un kıydığı nikahın şahitliğini Vali Zübeyir Kemelek, Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptı.
Vali Kemelek nikah sonrası yaptığı konuşmada çifte mutluluklar dileyerek, "Evlilik süreci sevgiyle başlar, karşılıklı dayanışma, işbirliği ve hoş görü ortamı içerisinde vefaya dayalı olarak devam eder. Allah mesut ve bahtiyar etsin. Hayırlı evlatlar diliyorum." şeklinde konuştu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise takım kaptanları Hayrettin'in, Sivasspor formasından başka bir forma giymediğini ve takıma yıllarca emek verdiğinin altını çizdi. Otyakmaz, onun bu mutlu gününde yanında olmanın mutluluğunu yaşadığını beliterek, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Başkan Otyakmaz evlilik cüzdanını Halenur Satılmış'a teslim etti. Düğüne, çiftin ailelerinin yanısıra, Sivasspor Yönetim Kurulu üyeleri ile Sivasspor'un eski futbolcuları, takım arkadaşları Uğur Kavuk, Ziya Erdal ve çok sayıda davetli katıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...