Gazi Mahallesi'nde son durum: Göstericiler dağıtıldı

/ Kaynak: İHA
Gazi Mahallesi'nde son durum: Göstericiler dağıtıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Gazi Mahallesi'nde Gezi Parkı eylemleri bahanesiyle yollara barikat kurarak ateşe veren yasa dışı örgüt üyelerine polis müdahale etti.

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde akşam saatlerinden itibaren toplanan ve yasadışı gösteri yapan grup, gecenin ilerleyen saatlerinde polisin müdahalesi ile dağıtıldı. İsmetpaşa Caddesi üzerinde toplanan çok sayıda grup, yolu keserek barikat kurdu. Ateş yakan ve grup, bir süre slogan attıktan sonra polise taş, bilye ve Molotof atmaya başladı. Polis gruba defalarca kere müdahale etmesine rağmen dağılmadı. Polisin su sıkarak ve biber gazı ile yaptığı müdahale uzun bir süre devam etti. Grup gecenin ilerleyen saatlerinde dağıtılırken, yol tekrar trafiğe açıldı. Polisin bölgede aldığı yoğun güvenlik önlemleri sürüyor. Bazı cafeterya ve derneklerde arama yapıldığı haberleri geliyor..

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...