Hüseyin Çelik, 'Erken seçim hayal ürünü'

Hüseyin Çelik, 'Erken seçim hayal ürünü'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 'Türkiye'de istikrar var. Genel seçimler 2015'in haziran ayında yapılacak'

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında İstanbul'da yapıldı. Saat 13.00'te başlayan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda 12 gündür devam eden Gezi Parkı eylemleri de masaya yatırıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ilk olarak erken seçim iddialarını yalanladı. Çelik, ''Bazı basın yayın organlarında erken seçim iddiası var. Bu iddianın tamamen mesnetsiz, tamamen gereksiz, asparagas demeyeceğim ama hayal mahsulü olan bir iddia olduğunu ifade etmek isterim. Evet, önümüzde bir seçim var, o da malumunuz Mart 2014'tedir. Mart sonunda mahalli idareler seçimleri yapılacaktır. Daha sonra Ağustos ayında insanımız, ülkemiz Cumhurbaşkanı'nı seçecektir, 2015 Haziran ayında da genel milletvekili seçimi yapılacaktır. Artık Türkiye'de istikrar var. Seçimlerin zamanında yapıldığı ve mutlaka zamanında yapılması gereken bir dönemdeyiz. Parlamento ve hükümet saat gibi tıkır tıkır çalışıyor" dedi. Çelik, "Türkiye bölgesinin yıldızı bir ülke olarak yükselirken, siyasi istikrar ekonomik olarak vatandaşa yansırken, Gezi Parkı ile birlikte bu olumlu görüntü karartılmaya çalışılmıştır" diye konuştu. Öte yandan Başbakan Erdoğan MKYK toplantısının ardından Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile görüştü. nbsp;

nbsp;Hüseyin Çelik, 'Erken seçim hayal ürünü'

'USTA' EKİBİNİ İSTANBUL'DA TOPLADI
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun 100'üncü toplantısı dün Başbakan Erdoğan başkanlığında İstanbul'da yapıldı. İstanbul İl Başkanlığı binasında yapılan toplantının ana gündem maddesi Taksim Gezi Parkı olayları oldu. Erdoğan toplantıya gelişinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.


ANKARA, nbsp;BAŞBAKAN'I nbsp;BEKLİYOR

Bugün İstanbul'dan Ankara'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan için başkentte büyük bir karşılama programı hazırlanıyor. Konuyla ilgili duyuru, Twitter'da açılan "#ankarabasbakaninikarsiliyor" başlığında yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan'ın Ankara'ya gelişi dolayısıyla düzenleyecekleri programı, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın konuşacağını söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...