Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Düzenleyen:
Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

YAŞAM Haberleri

Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, İzmir 2. Bölge Tahmin Merkezinin verdiği bilgiye göre ani sel ve su baskınlarının gerçekleşebileceğini söyledi.

Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, yoğun kar yağışı sonrası gerçekleşecek yağışlar nedeniyle vatandaşları ve yetkilileri uyardı. Güven, İzmir 2. Bölge Tahmin Merkezi'nin verdiği bilgilere göre; bu sabahtan itibaren rüzgarın güney yönlerden zaman zaman kuvvetli esmesi ve atmosferdeki kısmi ısınma sebebiyle; Çanakkale ve Balıkesir il genelinde mevcut kar örtüsünün erimeye başlamasının beklendiğini söyledi. Yetkililer akşam saatlerinde ise Çanakkale il genelinde, Edremit Körfezi çevrelerinde ve gece saatlerinde ise Balıkesir'in Bandırma, Erdek, Marmara, Gönen, Manyas, Balya, Susurluk, İvrindi ve Savaştepe ilçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Balıkesir Meteoroloji Müdürü Erhan Güven, yağışların yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli şekilde olması nedeniyle, mevcut kar örtüsünün de erimesiyle birlikte ani sel ve su baskınları gerçekleşebileceğini ifade etti. Güven, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini vurguladı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...