Sarhoş eylemciler polise kafa tuttu

/ Kaynak: CHA
Sarhoş eylemciler polise kafa tuttu

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kızılay'da alkol şişeleriyle eylem yapan göstericiler kendi aralarında kavga etti. Bir gösterici de eline geçirdiği hortum ile polislere su sıktı.

Kızılay'da polisin tazyikli su ve biber gazı ile eylemcileri dağıtmasının ardından eylemciler Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği karşısındaki Kennedy Caddesi'ni trafiğe kapattı. Alkol şişeleri ile birlikte eylem yapan göstericiler bazen kendi aralarında kavga etti. Bir gösterici de eline geçirdiği hortum ile polislere su sıktı. Başkent'te Gezi Park'ını protesto etmek için Atatürk Bulvarı'nı kapatan göstericilere akşam saatlerinde polis müdahale etmiş, göstericiler ara sokaklara dağılarak kaçmıştı. Gece saatlerinde eylemciler tekrar sokağa çıktı. Bu kez ABD Büyükelçiliği karşısındaki Kennedy Caddesi'ni trafiğe kapatan grubun alkol duvarını aştığı görüldü. Ellerinde alkol şişeleri ile eylem yapan grup alkolün de etkisiyle çoğu zaman kendi aralarında kavga etti. Polis ekipleri ise toplanan grubu dağıtmak için tazyikli su sıktı. Eylemciler ise polise taşla saldırdı. Bir süre sonra grubun içindeki bazı eylemciler polisle tartıştı. Polis gerginliğin devam etmemesi için olay yerinden ayrıldı. Eylem sırasında ilginç görüntüler de oluştu. Bir gösterici Çağdaş Sanatlar Merkezi'nin bahçesini sulayan hortumu ele geçirdi. Eylemci de kendilerine tazyikli su sıkan TOMA'ları bahçe hortumu ile suladı.
##tgvideo##


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...