Başbakan Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere CHP'li vekilden para

/ Kaynak: CHA
Başbakan Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere CHP'li vekilden para

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İzmir'de Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Başbakan Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere para verdi.

İzmir'de Gezi Parkı eylemleri için Gündoğdu Meydanı'nda toplanan kalabalığı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden eylemcilere para verdi. İzmir'in Alsancak semti 1. Kordon ve Gündoğdu Meydanı'nda kalan Gezi Parkı eylemcilerini ziyaret ederek sohbet eden Yüksel, 1. Kordon'da oturan bir grubun yanına geldi. Gruptakiler, topluca 'Param yok, pulum yok, sen Tayyip'e .... ziyanı yok' diyerek vekile tabak uzattı. Grubu alkışlayan CHP Milletvekili Yüksel, daha sonra cebinden çıkardığı parayı Başbakan'a hakaret eden eylemcilere uzattı. Yüksel'le birlikte dolaşan bir kişi de aynı eylemcilere para verdi. Gruptakiler, parayı aldıktan sonra da hakaret içerikli slogana devam etti.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...