Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erciyes'teki pistler kayakseverlerle doldu

Düzenleyen:
Erciyes'teki pistler kayakseverlerle doldu

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi'nde iki gündür süren tipi sonrasında güneşli bir hava hakim oldu. Güneşli hava sonrasında pistler kayakseverlerin akınına uğradı.

Erciyes Kayak Merkezi'nde iki gündür etkili olan yoğun tipi yerini güneşli bir havaya bıraktı. Açık ve güneşli havayı fırsat bilen kayakseverler de pistlere akın etti. Kayak antrenörü Veysel Değirmenci, Erciyes Kayak Merkezi'ne her geçen gün ilginin arttığını belirterek, "Her gün artan ilginin yanında kayak öğrenmek isteyenler de çoğunlukta oluyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.'nin verdiği hizmetler ile bizler de kayak öğrenmek isteyenlere kısa sürede kaymayı öğretiyoruz. Tüm vatandaşları, Erciyes'in güzelliklerini görmeyi ve kaymanın zevkini yaşamak için Erciyes'e bekliyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...