Manuel Fernandes'le 4 yıl daha

Manuel Fernandes'le 4 yıl daha

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Manuel Fernandes'le Mayıs 2014'te biten sözleşmesini üç yıl daha uzatmak konusunda anlaştıklarını açıkladı.

Seçim çalışmaları için Anadolu turuna çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gelecek haftadan itibaren kulübün hareketli günler geçireceğini söyledi. Orman, "Transferde çok önemli ilerlemeler kaydettik. Gelecek haftadan itibaren kamuoyunu aydınlatacağız. Öncelikle Fernandes ile ilgili müjde verebilirim. Fernandes'le görüştük ve anlaşma sağladık. Fernandes, Beşiktaş'ın sembol futbolcularından biri. 1 yıl daha sözleşmesi var. Biz onunla 3 yılllık daha sözleşme imzalayacağız. Beşiktaşlı taraftarlar 4 yıl daha Fernandes gibi yıldızı seyretme imkanına sahip olacaklar" dedi. nbsp;
DENİZLİ'Yİ VETO ETMEDİK
Başkanlık seçiminde düzeyli bir tavır sergilediklerini belirten Başkan Orman, "Seçim normal sürecinde devam ediyor. Beşiktaşlılar vefalıdır. Onlar ne yapması gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bence onların vefalı oylarıyla seçimi kazanacağız" dedi. Bu arada Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mustafa Denizli'nin veto edildiği iddialarına cevap verdi. Çebi, "Başkanın Denizli'yi veto ettiği iddiası doğru değil, ayrıca Mustafa Denizli veto edilecek bir teknik adam değil. Başkanımızın böyle bir tavrı yoktur. Hiçbir Beşiktaşlı bir başka Beşiktaşlı için veto kelimesini kullanmaz" diye konuştu. nbsp;
Töre: Kartal'la nbsp;anlaşma olabilir
Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen Gökhan Töre, önümüzdeki sezon Türkiye'de oynamaya sıcak baktığını söyledi. Tatil için İstanbul'a gelen milli futbolcu, ''Rubin Kazan ile 3 yıl mukavelem var. Henüz netleşen bir şey yok. Niye olmasın. Beşiktaş'la da anlaşma olabilir. Her şeyin hayırlısı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...