Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ordu'da teröristlere ait çok sayıda sığınak bulundu

Düzenleyen:
Ordu'da teröristlere ait çok sayıda sığınak bulundu

GÜNDEM Haberleri

Ordu’nun Mesudiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri tarafından sürdürülen arama tarama faaliyetlerinde PKK terör örgütüne ait depo ve sığınaklar ele geçirildi.

Terör örgütünün Karadeniz’e açılma noktasında önemli bir geçiş güzergahı olarak gördüğü Mesudiye ilçesi kırsalında son olarak 30 Eylül 2016 tarihinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 6 teröristin öldürülmesinin ardından bölgede kontrollü operasyonlar zorlu hava şartlarına rağmen sürdürülüyor. PKK'nın kış üstlenmesine geçmesini önlemek amacıyla bölgede operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, 30 Eylül 2016 tarihinde çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen 6 teröristin sırt çantalarında ele geçirilen haritalarda belirtilen depo ve sığınakların bulunduğu alanlara operasyon yaptı. Operasyonlarda örgüt tarafından farklı yerlerde 10'a yakın sığınak ve depo tespit edildi. Bulunan sığınak ve depolarda örgütsel dokümanlar, harita, patlayıcı düzenekleri, bol miktarda yaşam malzemesi ve yiyecek ele geçirildi. Sığınak ve depolar güvenlik güçleri tarafından imha edilerek kullanılmaz hale getirildi. 
Güvenlik güçlerinin bölgede 24 saat operasyonda olduğu, zaman zaman insansız hava aracı drone ile de arama faaliyetlerini sürdürdükleri öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...