Nuri El Maliki, Mesud Barzani ile görüşmek için Erbil'de

/ Kaynak: CHA
Nuri El Maliki, Mesud Barzani ile görüşmek için Erbil'de

DÜNYA Haberleri  / CHA

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, ülkenin kuzeyindeki Erbil şehrine geldi. Maliki'nin, Mesud Barzani ile ikili bir toplantı yapması bekleniyor.

Irak Başbakanı Nuri El Maliki, ülkenin kuzeyindeki Erbil şehrine geldi. Erbil Uluslararası Havaalanı'na askeri bir uçakla inen Maliki, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Başbakan Neçirvan Barzani ve çok sayıda hükümet yetkilisi tarafından karşılandı. Bu arada Iraklı bakanların bulunduğu uçak da Maliki'den önce Erbil'e ulaştı. Maliki'nin ilk olarak bakanlar kurulu toplantısını yapacağı, ardından Erbil ve Bağdat arasındaki sorunları incelemek için oluşturulan komisyonla bir araya geleceği bildirildi. nbsp;Maliki'nin ayrıca Mesud Barzani ile ikili bir toplantı yapması bekleniyor. Maliki'nin bu ziyareti bölgede Erbil ve Bağdat arasındaki buzların erimeye başladığı şeklinde yorumlanıyor. nbsp;
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...