Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar üzerinde tekne keyfi

Düzenleyen:
Kar üzerinde tekne keyfi

YAŞAM Haberleri

Yalova'da yaşayan 65 yaşındaki hidrolik ustası Salih Çakan, teknesiyle kar üzerinde sürüş denemesi yaptı.

Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinin yüksek kesimlerinde karla kaplı arazide teknesini kullanan Salih Çakan, yabani hayvanlar için yiyecek bıraktı.

HEM KARADA HEM DENİZDE GİDİYOR

Çakan, karada ve denizde çok güzel hareket eden teknenin, kar üzerinde de denemesini yapmak için harekete geçtiğini dile getirerek, bu yıl Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Yalova'ya da çok güzel kar yağdığını ve bunu değerlendirmek amacıyla yaptığı çalışma sonucu teknenin karda da gidebildiğini gördüğünü söyledi.

''KARIN TADINI ÇIKARALIM DEDİK''

Çakan, şöyle devam etti: "Bu karda da gider mi gitmez mi?' diye hem kendimi hem de tekneyi denedim. Çok güzel bir kar var. Etraf harika. Burası Yalova'nın yüksek kesimi. Manzaranın ve karın tadını çıkaralım dedim. Aynı zamanda da orman kenarındayız. Ormandaki hayvanlara, doğal yaşama bir katkımız olsun diye onlara ekmek bıraktım."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...