Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

14 şehit verdiğimiz Kayseri saldırısıyla ilgili 5 asker tutuklandı

Düzenleyen:
14 şehit verdiğimiz Kayseri saldırısıyla ilgili 5 asker tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Kayseri'de çarşı iznine çıkan 14 askere yönelik düzenlenen hain saldırıyla ilgili olarak 5 asker için tutuklama kararı verildi.

Kayseri'de 17 Aralık'ta çarşı iznine çıkan askerlere yönelik gerçekleştirilen bombalı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 23 kişi arasında bulunan 5 asker tutuklandı. 

17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri 1. Komando Tugayı'ndan çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüse yönelik olarak gerçekleştirilen bombalı terör saldırısında 14 asker şehit olurken, 55 asker ise yaralanmıştı. Saldırı sonrasında Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 29 kişi yakalanarak gözaltına alınmış, gözaltına alınan 29 kişiden 6'sı yapılan sorgulamaların ardından serbest bırakılırken, 23 kişi sorgularının tamamlanmasının ardından bugün akşam adliyeye sevk edilmişti. 

Adliyeye sevk edilen 23 kişiden şimdiye kadar A.Ç., S.A., B.U., B.Ö. ve A.A. isimli askerler tutuklanırken, S.D., M.E., A.B. ve saldırıyı gerçekleştiren teröristin annesi olduğu öğrenilen H.Y. savcılıkça serbest bırakıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...