Galatasaraylı Semih Kaya ve Emre Çolak'a zam

Galatasaraylı Semih Kaya ve Emre Çolak'a zam

GÜNDEM Haberleri

G.Saray, Semih Kaya'nın yıllık ücretini 450 bin liradan 1 milyon liraya; Emre Çolak'ın maaşını ise 675 bin liraya yükseltti

Yaptığı birbirinden flaş transferlere yüksek ücretler ödeyen Galatasaray, öz evlatlarını unutmadı. Kadro içindeki ücretlerde dengesizliği ortadan kaldırmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak altyapıdan yetişen Semih Kaya ve Emre Çolak'a el attı. Genç yıldızların sözleşmelerinde iyileştirme yapılırken, en büyük zammı ilk 11'in değişmez oyuncusu olan Semih Kaya aldı. 2 sezondur savunmanın göbeğinde başarılı işler çıkaran ve A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kaya'nın 450 bin lira olan yıllık ücretine yüzde 110 zam yapan yönetim, genç stoperin maaşını 1 milyon lira olarak belirledi.
EMRE'YE YÜZDE 50
Semih'le aynı mevkide görev yapan Gökhan Zan'ın 700 bin euro, Dany'nin 1 milyon euro almasını göz önüne alan yönetim, genç oyuncunun 15 bin lira olan maç başı ücretini de 20 bin liraya yükseltti. 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Semih'in kazancına her yıl yüzde 10 civarında artış uygulanacak. Semih gibi yıllık 450 bin liraya oynayan Emre Çolak'ın ücretindeki iyileştirme ise yüzde 50 oranında oldu. 2 yıl önce ilk 11'de daha fazla forma şansı bulan genç orta saha oyuncusunun, geçtiğimiz sezon bu performansının altında kalsa da, 450 bin lira olan yıllık ücreti 675 bin liraya çıkarıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...