Göstericiler polisle pazarlık yaptı, eylem sona erdi

/ Kaynak: AA
Göstericiler polisle pazarlık yaptı, eylem sona erdi

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'da Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan gruba, polis müdahale etti. Göstericilerin polisle anlaşıp arkadaşlarını ikna etmesiyle eylem sona erdi.

Başkentte Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto için Atatürk Bulvarı'nı trafiğe kapatan gruba, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Dün akşam saatlerinde polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçan göstericiler gecenin ilerleyen saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda yeniden toplanıp yolu trafiğe kapattı. Bunun üzerine polis, eylemcileri yolu açmaları yönünde uyardı. Uyarılara uyulmaması üzerine gruptakilere TOMA'larla tazyikli su sıkıldı, biber gazıyla müdahale edildi. nbsp;Bulvarda gösterilerini sürdüren eylemcilerle polis arasında bir süre gerginlik yaşandı. Gruptan iki kişinin polisle anlaşarak arkadaşlarını eylemi bitirmeleri için ikna etmesi üzerine polis geri çekildi, eylemciler de olay yerinden ayrıldı.Daha sonra Atatürk Bulvarı trafiğe tekrar açıldı.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...