Sezgin Tanrıkulu milletvekillerinin facebook hesaplarını sordu

/ Kaynak: CHA
Sezgin Tanrıkulu milletvekillerinin facebook hesaplarını sordu

Politika Haberleri  / CHA

Sezgin Tanrıkulu, Cemil Çiçek'e milletvekillerinin kullanmış oldukları elektronik posta adresleri ve facebook hesaplarının izlenmekte olup olmadığını sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e milletvekillerinin kullanmış oldukları elektronik posta adresleri ve facebook hesaplarının izlenmekte olup olmadığını sordu. nbsp;Tanrıkulu, Çiçek'in yazılı olarak cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na, "Milletvekillerinin kullanmış oldukları elektronik posta adresleri ve facebook hesapları izlenmekte midir? İzlenmekte ise hangi gerekçe ile izlenmektedir? Kişilere ait olan sanal ve gerçek hesapların, kurum veya kişilerce izlenmesi kişilerin özel hayatına müdahale değil midir? Bu müdahale İnsan hakları ile bağdaşmakta mıdır?" sorularını yöneltti.
Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...