Beşiktaş Jackson Martinez'i kiralıyor

Düzenleyen:
Beşiktaş Jackson Martinez'i kiralıyor

SPOR Haberleri

Uzun süredir golcü arayışları içinde olan siyah-beyazlılar, Çin'de top koşturan Jackson Martinez'i 6 aylığına kiralamayı planlıyor.

Bu sezon hem Süper Lig’de yeniden şampiyon olmak hem de Avrupa Ligi’nde en iyi yerlere gelmek isteyen Beşiktaş, devre arasında mutlaka kadrosuna kaliteli bir forveti katmak istiyordu.

Bu doğrultuda birçok isim gündeme gelirken, son girişim ise kariyerine Çin Süper Lig takımlarından Guangzhou Evergrande’de devam eden Jackson Martinez için yapıldı.

Kiralık formülü 30 yaşındaki forveti sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmayı planlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve kurmayları, bu doğrultuda Guangzhou ile pazarlıklara hemen başladı.

6 AYLIĞINA ALINACAK

Porto’da harika işler yaptıktan sonra Atletico Madrid’e transfer olan ve buradan da Uzak Doğu’ya geçen Kolombiyalı oyuncu için menacer Jorge Mendes’ten yardım alan Siyah-Beyazlılar’ın, bir şekilde Çinliler’i ikna edip, 6 aylığına Jackson’a formayı giydirmek istediği öğrenildi.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Yeniden Avrupa’yı istiyor Kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun da, kısa süreli de olsa yeniden Avrupa deneyimini yaşamayı arzuladığı ve gerekirse, kulübünü ikna etmek konusunda devreye gireceği ifade edildi.

3 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK

Çin’de yıllık 14 milyon Euro kazanan Jackson için tüm imkanlarını zorlamak konusunda kararlı olan Başkan Orman’ın, yardımcılarıyla birlikte 3 gün içerisinde bu işi sonlandırması bekleniyor.

Bu sürede yapılacak pazarlıklar sonucunda Kolombiyalı forvet için ya olumlu ya da olumsuz bir yanıt alınması planlanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...