Müşteri çileği tarladan toplayarak satın alıyor

/ Kaynak: İHA
Müşteri çileği tarladan toplayarak satın alıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'da, bir çilek üreticisi, müşterilerine kendi beğendiği çileği tarladan toplama imkanı sağlıyor.

Ordu'da, bir çilek üreticisi, müşterilerine kendi beğendiği çileği toplama imkanı sağlıyor. nbsp;Kabadüz ilçesine bağlı Turnalık Yaylası'nda organik çilek üreten Cengiz Bektaş, ürettiği çilekleri tezgahta satmanın yanı sıra isteyen müşterilerine tarladan kendi beğendiği çileği toplatıyor. Cengiz Bektaş, müşterilerine tarladan çilek toplatma sayesinde işlerinin iyi olduğunu söyledi. nbsp;İnsanların eskiye özlem duyduğunu belirten Bektaş, "Yetiştirdiğim çilekleri tezgahta satmanın yanında arzu eden müşterilerime tarladan beğendikleri çilekleri toplatıyorum. Bu şekilde hem benim işlerim ikiye katlanıyor hem de insanlar çocukken yaşadıkları duygularını yeniden yaşamış oluyorlar" dedi.Tarladan toplayarak çilekleri satın aldığını ifade eden Akif Aksu, şöyle konuştu: "Yaylaya giderken buradaki tarladan kendim çilekleri toplayarak satın aldım. Bu beni çok mutlu etti. Çocukluk yıllarımı hatırladım. Önümüzdeki yıllar içerisinde bunun gibi bir çilek tarlasını kendi arazime kurmak istiyorum." nbsp;
Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya, beldesinde bu ve bunun gibi üretim yapanları Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'yle ortaklaşa çalışarak destekleyeceklerini ifade etti.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...