Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'nın en riskli kulüper listesinde F.Bahçe zirvede

Düzenleyen:
UEFA'nın en riskli kulüper listesinde F.Bahçe zirvede

SPOR Haberleri

F.Bahçe, UEFA Avrupa Kulüp Futbolu Raporu'nda maddi anlamda geleceği en riskli 20 kulüp listesinde zirvede yer aldı.

UEFA'nın yayınladığı Avrupa Kulüp Futbolu Raporu'nda maddi anlamda geleceği en riskli 20 kulüp listesi de yayınlandı.

EN RİSKLİ KULÜP F.BAHÇE

Buna göre 'risk göstergesi' olarak ifade edilen net borcun, kulüp varlıklarına oranında Fenerbahçe, en çok borcu olan 20 kulüp arasında durumu en kritik kulüp olarak gösterildi. Fenerbahçe'nin borcunun bu yıl içerisinde %24 azaldığı belirtilirken, borcun kulüp varlıklarına oranının %610 olduğu ifade edildi.

UEFA'nın en riskli kulüper listesinde F.Bahçe zirvede

CİMBOM 3. SIRADA

Fenerbahçe'den sonra bu alanda en riskli kulüp olarak %480 ile Queens Park Rangers, üçüncü sırada ise %420 ile Galatasaray yer aldı.

GELİRİN 1.5 KATI

Tabloda net borcun, gelirlere oranına da yer verildi. Buna göre, Fenerbahçe'nin net borcunun kulüp gelirlerinin 1.5 katı olduğu, Galatasaray'da da yine 1.5 kat olarak gösterildiği göze çarptı.

Kulüplerin varlıkları açıklamasında, maddi olan ve değeri hesaplanabilen uzun vadeli varlıkların yanısıra kadrodaki oyuncuların değerlerinin yer aldığı, diğer maddi olmayan duran varlıkların ise hesaba katılmadığı notu düşüldü.

UEFA'nın en riskli kulüper listesinde F.Bahçe zirvede

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...