Suflaniyah köyü DEAŞ'tan geri alındı

Düzenleyen:
Suflaniyah köyü DEAŞ'tan geri alındı

GÜNDEM Haberleri

Bölgeden gelen son haberlere göre; Türk askerleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), El-Bab'ın doğusundaki Suflaniyah köyünü DEAŞ'ın elinden geri aldı.

DEAŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin oluşturduğu tehdidi bertaraf ederek, hudut güvenliğini artırmak ve koalisyon güçlerine destek vermek için Suriye'nin kuzeyine yönelik 24 Ağustos 2016'da başlatılan harekat sürüyor.

Suflaniyah köyü DEAŞ'tan geri alındı

SUFLANİYAH TEMİZLENDİ

Harekatın 143'üncü gününde, muhalif unsurlardan oluşan özel görev kuvvet gruplarınca, karadan ve havadan sağlanan yoğun ateş desteğiyle Suflaniyah köyü ele geçirilirken Bzagah köyüne ilerleyiş başladı. Bzagah'ta yoğun çatışmaların yaşandığı bildiriliyor.

Suflaniyah köyü DEAŞ'tan geri alındı

41 DEAŞ'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, Suflaniyah ve Bzagah'da bulunan 10 DEAŞ hedefine hava harekatı düzenlendi. Harekatta, 4 barınma yeri, 4 karargah binası ve 2 silahlı araç imha edildi. Kara ve hava harekatlarında, DEAŞ'lı terörist 41 terörist öldürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...