Bakan Eker nikah şahidi oldu

/ Kaynak: İHA
Bakan Eker nikah şahidi oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Muhammet Enes Sümer'in ve Mine Tarım'ın nikah törenine katılarak şahitlik etti.

Bakan Eker, İzmir'in Karşıyaka İlçesindeki Altınbalık Tesisleri'nde, özel bir şirkette personel müdürü olarak görev yapan akrabası Muhammet Enes Sümer ile öğretmen Mine Tarım'ın dün akşam düğününe katılıp nikah tanıklığı yaptı. İzmir Valisi Mustafa Toprak ile birlikte nikah tanığı olan Eker, nikah memurunun kendisine uzattığı evlilik cüzdanını geline verdi. Damat Muhammet Enes Sümer'e de evlilik cüzdanına ihtiyacı olursa gelinden alabileceğini söyledi. Bakan Eker, masadan ayrılmadan geline bir de bilezik taktı. Gelinin babası Faruk Tarım, annesi Gülsen Tarım ile damadın babası Fatih Sümer ve annesi Sacide Sümer, düğüne gelen konuklarla ilgilenip tebrikleri kabul etti.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...