Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Norveçli 1.87'lik forvet Alexander Söderlund'a yöneldi

Düzenleyen:
Beşiktaş, Norveçli 1.87'lik forvet Alexander Söderlund'a yöneldi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın, santrafor bölgesindeki arayışlarına yeni bir isim eklendi. St. Etienne forması giyen Norveçli Alexander Söderlund, Beşiktaş'a önerildi. Viking, Şenol Hoca'nın istediği pivot santrafor özelliğinde.

Ara transferde golcü takviyesi hedefleyen ancak Avrupa, Güney Amerika ve Uzakdoğu'da dört koldan süren tüm arayışlarına rağmen özellikle yüksek maliyetler sebebiyle bir türlü sonuca ulaşamayan Beşiktaş, sürpriz bir isim için somut adım atma hazırlığında. Saint- Etienne kulübünün 29 yaşındaki Norveçli forveti Alexander Söderlund, menajer önerisiyle siyah-beyazlı yönetimin listesine girdi.

ŞENOL HOCA'NIN İSTEDİĞİ GİBİ

Sezon başında 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Rosenborg'dan geldiği Fransa Ligi ekibinde fazla forma şansı bulamadığı için hayal kırıklığı yaşayan 1.87 boyundaki Viking, Şenol Güneş'in istediği pivot santrafor özelliğinde… Beşiktaş, Söderlund için sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralama teklifiyle Saint-Etienne'in kapısını çalmayı planlıyor. Kulübüyle Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, sol kanatta da görev yapabiliyor.

Sporvadisi.com

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...