Gezi Parkı'nda 13. gün, parti ve örgütler Taksim'e yürüyecek

/ Kaynak: CHA
Gezi Parkı'nda 13. gün, parti ve örgütler Taksim'e yürüyecek

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Gezi Parkı'nın yıkılacağı haberleri sonrası çıkan olaylar 13. gününe girdi. Bugün çok sayıda parti ve örgütlerin Taksim'de yürüyüş yapması bekleniyor.

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılacağı yönündeki haberler sonrası meydana gelen olaylar 13. gününe girdi. Bugünün tatil olması sebebiyle çok sayıda vatandaş Taksim'e geldi. Eylemcilerin Gezi Parkı'ndaki bekleyişi sürüyor. Taksim Gezi Parkı'nda polisin de müdahalesiyle büyüyen olaylar 13. güne girdi. Çıkan olaylar sırasında onlarca araç yakıldı. Maddi zararın 70 milyon lira civarında olduğu ifade edildi. Taksim'e çıkan tüm cadde ve sokakları kapatan eylemciler demir, taş, toprak ve yanmış araçlarla barikat kurdu. Çevik kuvvet polisinin Taksim'den çekildiği 31 Mayıs 2013 tarihinden itibaren, turistlerin uğrak yerlerden biri olan Taksim'e araç giremiyor. Gezi Parkı'nda eylemcilerin çadırdaki bekleyişi sürerken, Taksim Meydanı'na bugünün tatil olması sebebiyle çok sayıda vatandaş geldi. Bugün çok sayıda parti ve örgütlerin Taksim'de yürüyüş yapması bekleniyor.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...