Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli, Mut'u coşturdu

/ Kaynak: İHA
Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli, Mut'u coşturdu

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen 'Kayısı Kültür ve Sanat Festivali' kapsamında ünlü şarkıcılar Sevcan Orhan, Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli sahne aldı.

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen "Kayısı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında ünlü şarkıcılar Sevcan Orhan, Ferhat Göçer ve Mustafa Ceceli sahne aldı. Orhan'ın ardından sahneye çıkan Ferhat Göçer, Mut'a ilk defa geldiğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Göçer, "Ben daha önceki konserlerimde böyle bir coşku ve seyirci görmedim" dedi. Daha sonra sıra Mustafa Ceceli'de idi. Vatandaşlara unutulmaz bir konser veren Ceceli, büyük ilgi gördü. Programa katılan Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, "Memleketim olan Mut ilçesine en iyi hizmeti vermekten mutluluk duymaktayım. Sizlerin de desteğini bekliyorum" dedi. Konser sonrası Mustafa Sever, Kaymakam Mustafa Şahin ve Belediye Başkanı Murat Orhan, günün anısına ünlü şarkıcılara birer plaket verdi.
MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...