Serdar Adalı, 'Rakiplerimiz kolay transfer yapamayacak'

Serdar Adalı, 'Rakiplerimiz kolay transfer yapamayacak'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Adalı, 'Bizim olduğumuz yerde artık rakiplerimiz kolay transfer yapamayacak. 150 milyon dolar şahsi kefaletle geliyoruz' dedi.

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı, 'Bizim olduğumuz yerde artık rakiplerimiz kolay transfer yapamayacak... 150 milyon dolar şahsi kefaletle geliyoruz' dedi. nbsp;Serdal Adalı, 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda üyelerle durum değerlendirmesi yapan Adalı, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Adalı, "Gerek teknik direktör, gerekse de oyuncular bakımından girişimlerimiz var. Beşiktaş için ter dökebilecek, canını ortaya koyacak birileri ile görüşüyoruz. 17 Haziran sabahı, herkesin içi rahat olsun, beklenilen Beşiktaş'ı herkese göstereceğiz. 2 teknik direktör ile görüşme yaptık. Yerli ya da yabancı diye bir şey söylemeyeceğim. İsimler üzerinde konuşarak bunu seçim malzemesi yapmak istemiyorum. 150 milyon dolar şahsi kefaletle geliyoruz. Kulübün üzerine hiçbir yük gelmeyecek. Borç yapılanmalarında kullanmayı düşünüyoruz. Fakat bu meblağı transfer bütçesinde kullanmayı düşünmüyoruz. Kulübün faiz sorunları var. İlk önce o sorunu halledeceğiz. Transfer bütçesine sadık kalacağız. Bunun dışına çıktığımızda sponsorlar ya da yönetici arkadaşlarımın takviyeleriyle gerçekleştireceğiz. Ama şunu söyleyebilirim, artık biz varken rakiplerimiz kolay transfer yapamayacak." dedi.
RAKİPLERİMİZLE ARAMIZIN AÇILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ
Son zamanlarda maddi anlamda rakipleriyle aralarının açıldığına dikkati çeken Adalı, "Bugün Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldik. Biz projelerimizden bahsettik, onlar da kendi görüşlerini ve temennilerini anlattı. Burada amacımız Beşiktaş'ın iyiliği. Bundan sonraki 3 yıllık süreçte kulübün vizyonunu belirleyeceğiz. Ya rakiplerimizle aradaki fark açılacak ya da onları geçeceğiz. Bunun için maddi manevi ne gerekiyorsa yaparız." diye konuştu. nbsp;
İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ KABUL EDECEK BİR YAPIMIZ YOK nbsp;
Serdal Adalı, geçtiğimiz günlerde ilk yıkım işlemi yapılan BJK İnönü Staddı için, "Stadyum projesi gecikmiş bir proje. Hedefleri belirlemede eksikliğimiz var. Camia olarak ikinciliği ya da üçüncülüğü kabul edecek bir yapımız yok. Mütevazıyız ama ezeli rakiplerimizden geride kalmamamız lazım. İnşallah kendimizi iyi anlatabiliyoruzdur." dedi.
ÖNDER ÖZEN İLE ÇALIŞABİLİRİM
Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, seçildikleri takdirde futbol direktörlüğü görevine getirilen Önder Özen ile çalışabileceğinin mesajını verdi. Serdal Adalı, şunları kaydetti: "Önder Özen Futbolu bilen birisi. Beşiktaşlıların hepsinde Sayın Özen'in faydalı olacağı yönünde fikir birliği var. Ben de Beşiktaş'a faydası olan herkesle çalışırım. Ön yargım olmaz, yeter ki kulübe faydalı olsun. Bu arada sayın başkana yapılacak olan transferlerin birlikte haberdar edilerek yapılması gerekli olduğunu söylemiştim. Şimdi bir çok isim söyleniyor ama bana gelen bir şey yok." nbsp;
OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAMAK İSTEMİYORUZ
Serdal Adalı, son olarak stadyumun yenilenmesi süresince maçlarını İstanbul içinde oynamak istediklerini, fakat Olimpiyat Stadı'nda oynamak istemediklerini belirtti. Adalı, "Mevcut yönetimin yarım devre TT Arena'da, yarım devre Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamak istediklerini duydum. Galatasaray Kulübü açıklama yaparak biraz acele etti. Biz mümkün olduğunca İstanbul içinde oynamak istiyoruz. Olimpiyat Stadı'nda ise mümkün olduğunca oynamak istemiyoruz." dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...