Tacizle suçlanan öğretmen mezarlıkta intihar etti

/ Kaynak: İHA
Tacizle suçlanan öğretmen mezarlıkta intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da, sınıf öğretmeni olarak görev yaparken sınıfta 4 kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen öğretmen, kendini mezarlıkta astı.

Adana'da, bir ilköğretim okulu 3. sınıfta eğitim gören 9 yaşındaki 4 kız öğrenci ailelerine ısrarla okula gitmek istemediklerini söyledi. Aileler önce duruma aldırmadı ancak çocuklar bu konuda ısrar edince 4 çocuğun ailesi konuyu araştırmaya başladı. Ailelerin çocuklarıyla görüşmesi ve yaptığı araştırmada sınıf öğretmeni Vedat S.'nin (51) çocuklar teneffüse çıktığı zaman tek tek çağırıp çikolata ve sakız vererek taciz ettiğini öğrendi. Bunun üzerine aileler 6 Haziran günü polis merkezine giderek öğretmen hakkında şikayette bulundu. Öğretmen velilerin şikayette bulunacağını öğrenince ailelere tanıdığı kişileri göndererek şikayetçi olmamaları konusunda uyarıda bulundu. Ancak aileler polise gidip öğretmen hakkında şikayetçi oldu. Şikayeti önleyemeyen öğretmen, memleketi Mersin'in Erdemli ilçesine gitti. 7 Haziran günü Vedat S.'nin Erdemli mezarlığında kendini asarak intihar ettiği haberi geldi. Vedat S., yapılan otopsinin ardından Erdemli'nin Gözne köyünde toprağa verildi.
Tacize uğradığı ileri sürülen bir çocuğun babası İ.H., kızının son zamanlarda hiç okula gitmek istemediğini, geceleri kabus görüp bağırarak kalktığını belirterek, "Biz bunun nedenlerini araştırdığımızda intihar eden öğretmenin cinsel tacizde bulunduğunu öğrendik. Şikayetçi olduk, kızımı psikiyatristler aldı bir oda da insan vücudu üzerinde öğretmen nerelerinize dokundu diye sorduklarında cinsel organlarını göstermişler. Bu öğretmen evli ve çocukları vardı. Bunu nasıl yapar, biz çocuklarımızın öğretmenlerine güvenemeyecek miyiz." nbsp;
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...