Rıdvan Dilmen'den flaş sözler!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den flaş sözler!

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Adanaspor maçını değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadelerde bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, evinde Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"FENERBAHÇE KONTRA ATAK TAKIMI DEĞİLDİR"

"Fenerbahçe zorunluluk ya da değil enteresan bir kadro ile sahaya çıktı. Maç içerisinde Fenerbahçe, rakip takım ne yapacak diye beklerken maçın ilk yarısında peş peşe pozisyonlar yedi. Fenerbahçe kontra atak takımı değildir. Kendi sahasında oyuna hakim olmalı, baskı kurmalı."

Rıdvan Dilmenden flaş sözler

"İLGİNÇ BİR GÖRÜNTÜ"

"Taraftar da gelmiyor. Şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe 5-6 bin kişiye oynuyor. İlginç bir görüntü."

Rıdvan Dilmenden flaş sözler

"F.BAHÇE SÜRPRİZ YAPTI"

Fenerbahçe'ye Akdeniz yaramadı diyelim. Fenerbahçe, Güney bölgesinde 4 puan kaybetti. Geçen seneden 8 puan eksik toplamış Fenerbahçe. İçeride hem Adana'yı, hem de Alanya'yı yenemedi. Fenerbahçe sürpriz bir puan kaybetti.

Rıdvan Dilmenden flaş sözler

"F.BAHÇE GELECEK HAFTA BYE-BYE DEME MAÇINA ÇIKACAK"

Fenerbahçe karışık sebze çorbası yaptı. Kadro dizilişi karman çormandı. Gelecek hafta (Başakşehir) ya 'bye-bye' deme maçına çıkacak, ya da bu işte olabilirim maçına."

Rıdvan Dilmenden flaş sözler

"BEĞENİLMEYEN G.SARAY, F.BAHÇE'NİN ÖNÜNDE BİTİRDİ"

"Pereira dönemine bakarsak, muhtemelen 17 hafta sonunda daha yüksektir puanı. Fenerbahçe, genel kanı olarak beğenilmeyen Galatasaray'ın ilk yarı 4 puan gerisinde bitiridi."

Rıdvan Dilmenden flaş sözler

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...