Podolski için son tarih 20 Ocak

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Podolski için son tarih 20 Ocak

SPOR Haberleri  / Sabah

Eren’i birinci golcü olarak düşünmeyen Galatasaray yönetimi, Podolski’nin Çin’e transferi için 20 Ocak’a kadar karar vermesini istedi. Alman yıldız giderse, Eren Derdiyok’un önünde olacak bir santrfor alınacak

Konyaspor maçı sonrası G.Saray'da İstanbul'a dönüş yolculuğunda teknik kadro ve yönetimin sohbet konusu Podolski ve yabancı golcü transferiydi... Teknik direktör Riekerink'in Podolski'nin durumunu yöneticilere sorduğu ve "Çin'e gidecekse biz de bir an önce forvet alternatiflerimizle anlaşalım" dediği öğrenildi. Yönetimin, Alman yıldızın ayrılması halinde Eren'i birinci santrfor olarak düşünmedikleri ve Podolski seviyesinde bir golcüyü mutlaka kadrolarına katmak istedikleri ancak ismi gündeme gelen Pato'nun örneğinde olduğu yüksek maliyetlerle karşılaştıkları ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...