İzmir'deki yağmacılar gözaltında

/ Kaynak: AA
İzmir'deki yağmacılar gözaltında

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir'de Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara destek amacıyla yapılan gösterilerde, bir kafeden yağmalanan müzik çaları satmak isteyen 2 kişi gözaltında.

İzmir Alsancak'taTaksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylara destek amacıyla yapılan gösteriler sırasında, bir kafeden yağmalanan müzik çalarısatmak isteyen 2 kişi gözaltına alındı. nbsp;Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Alsancak'taki kafeden yağmalanan müzik çaların satılmak istendiği bilgisi üzerine başlattığı çalışmada, H.G. (22) ve A.B.K'yı (23) gözaltına aldı. Zanlılarla birilkete, kafeden alındığı bildirilen müzik çalar da ele geçirildi. nbsp;H.G'nin, gösteriler sırasında saldırılan kafetarya girerek, yalnızca bu kafeteryaya özgü olarak yurt dışından getirilen müzik çaları aldığı, yetkili servisini arayarak satmak istediği iddia edildi. nbsp;Gözaltındaki A.B.K. savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, "susma hakkı"nı kullanarak ifade vermediği öğrenilen H.G. ise "yağma" iddiasıyla hakkında düzenlenen evrakla adliyeye sevkedildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...