Cezayir’den 14 yıl sonra yatırım için Türkiye’ye döndü

Düzenleyen:
Cezayir’den 14 yıl  sonra yatırım için  Türkiye’ye döndü

Ekonomi Haberleri

Cezayir’in en büyük hazır mutfak oyuncularından ve dünya devi ankastre markalarının Cezayir distribütörlüğünü üstlenen Tan Ailesi, 14 yıl sonra Türkiye’ye Bella Maison markasıyla döndü.

Önder Çelik İSTANBUL
Bella Maison markasıyla ev tekstili ve ev dekorasyonu sektörüne yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Bella Maison Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Tan, “Türkiye özlemimi Bella Maison markasına yansıttım. ‘Güzel evim’ mottosuyla yola çıktık” dedi. İlk mağazalarını İstanbul’da açacaklarını, 2017 yılının ilk çeyreğinden sonra da 5 mağaza birden açacaklarını ifade eden Tan “İstanbul’un Etiler, Bağdat Caddesi, Nişantaşı gibi prestij noktalarında mutlaka mağazalarımızı açacağız. Fakat bunun dışında amacımız çok fazla yerde mağaza açmak değil. Biz daha niş olmak istiyoruz. Kısacası doğru lokasyonda, doğru işlerler var olacağız” diye konuştu. Türkiye ile birlikte Cezayir’de de mağaza açacaklarını kaydeden Muhammed Tan, Kuveyt’in en büyük AVM’siyle anlaşma imzaladıklarını, İngiltere’ye de ürün ihracatı yapacaklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...