Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği için protesto

/ Kaynak: İHA
Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği için protesto

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bir bölümünün ABD Büyükelçiliği'ne satılacağı iddiasını 300 kişilik bir grup protesto etti.

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin bir bölümünün ABD Büyükelçiliği'ne satılacağı iddiası ve Başbakanlık Yeni Hizmet Binası'nın AOÇ arazisi üzerine yapılması protesto edildi. Çiftlik Caddesi'nde toplanan 300 kişi, "ABD elini AOÇ'den çek", "AOÇ halkındır satılamaz", "Ak saray yıkılsın, ağaç dikilsin" sloganları atılarak Türkçe ve İngilizce pankartlar açıldı. Grup, daha sonra Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacıyla Kızılay Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Grup adına yapılan açıklamada, "Atatürk emperyalistleri yendi, AOÇ'yi halkına armağan etti, bağışladı. Bu çiftlikte biz emperyalistleri görmek istemiyoruz" denildi. Açıklamada, yapımı devam eden Başbakanlık Yeni Hizmet Binası'nın yıkılarak yerine ağaç dikilmesi gerektiği belirtildi.


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...